У сусрет пројекту „Rights at Work, Work on Rights“

Avala 13 10 2018

Развојни центар за младе угостио је 12-14. октобра 2018. представнике Синдиката управе Републике Србије, Синдиката управе Републике Српске, Синдиката управе и правосуђа Црне Горе и Синдиката УПОЗ Македоније у склопу консултација и предприпремних активности за спровођење пројекта „Rights at Work, Work on Rights“, чији се почетак најављује за 15. новембар 2018.

Имајући у виду да је ово једна од првих регионалних иницијатива која спаја омладински и синдикални сектор, састанак је имао за циљ да присутнима приближи пројектно функционисање, те све компоненте пројекта чије је спровођење пред нама. У наредном периоду очекује се и иницијални састанак пројектног тима у ширем саставу, који ће спојити укључене синдикате за невладиним организацијама – партнерима на пројекту, као и  Свеучилиштем из Ријеке, као представником академске заједнице.

Пројекат је подржан у склопу Ерасмус+ програма, KA2 – Capacity Building in the Field of Youth/Western Balkan Window и више информација о истом следи средином новембра.