Премијера спота „Синдикати су ИН – укључи се, активирај, утичи“

Spot Sindikati I Njihove Omladinske Sekcije

„Наша снага је у нашем заједништву. Само у региону има нас на десетине хиљада. У свету – неколико милиона. Ми смо најорганизованија група младих из различитих сектора. Твоје је право да утичеш на своје радно окружење и живот заједнице. Твоје је право да кажеш какву садашњост и будућност желиш. Твоје је право да си редовно информисан, стичеш нова знања и нове контакте“, само су неке од порука које млади синдикалци желе да пренесу младим људима широм региона и Европе.

Шта све имају да поруче, погледајте у споту пред вама који је део кампање „Синдикати су ИН – укључи се, активирај, утичи“, а коју су креирали управо наши млади учесници пројекта “Синдикати и њихове омладинске секције – нови покретачи омладинске партиципације”.

Активност спроводимо од јануара, а захваљујући духу и енергији синдикалних омладинаца и пројектног тима, упркос свим препрекама са којима смо се сусрели ове године због пандемије КОВИД-19, уз све мере опреза, наше активности несметано теку. Стога, послушајте наше поруке како бисте знали како да утичете на своје радно окружење, ко све може да вам помогне у томе и коме да се обратите, јер млади – свет остаје на вама и будућност је у вашим рукама.

Пројекат „Синдикати и њихове омладинске секције – нови подстицај за партиципацију младих“ реализује се уз подршку Европске омладинске фондације Савета Европе. Координатор је Развојни центар за младе из Београда, а партнери су Синдикално едукативни центар из Бања Луке, Синдикални центар за едукацију и тренинг из Скопља и удружење КОСМО из Подгорице, уз активан ангажман удружења из Словеније, Грчке и Албаније.