Подмлађивање тима Развојног центра за младе у сусрет новим пословним успесима

Akciono Planiranje

Тим Развојног центра за младе, предвођен програмском директорком Александром Кнежевић, обавио је 24-25. августа стратешко и акционо планирање за период до краја 2023. године.

Пројектни тим у наредном периоду предводиће пројектни асистент Вељко Аврамовић, а у наредна 4 месеца пред истим ће бити бројни изазови – од доприноса организацији Синдикалне академије у Чању, преко организовања студијске посете за фудбалске тренере и годишње конференције на пројекту “Стварамо животне шампионе”, до 3 радионице за децу и младе на тему промоције европских вредности и механизама за учешће младих у европским политикама у оквиру ТУНЕ пројекта.

“Дати истинску шансу младима значи и поверити им организацију значајних активности, уз дубоко поверење да ће њихова креативност, енергија и иницијативност дати додатну вредност свим наведеним активностима, и то је управо оно чему ће Развојни центар за младе тежити у наредном периоду”, изјавила је током акционог планирања Александра Кнежевић.

Сви актери скупа у различитим улога активни су при Развојном центра за младе дуже време и са нестрпљењем су дочекали активнију улогу у функционисању организације планирану за наредни период.

Током акционог планирања потврђена је јасна опредељеност Развојног центра за младе даљем ширењу концепта животних шампиона, са надом да ће се сарадња са Европском комисијом кроз ЕРАСМУС+ програм у области спорта, као и УЕФА фондацијом за децу наставити и подићи на један виши ниво.