Са Гораном Пандевом у Струмици

Strumica Info Dan 27 07 2023 08

Динамично партнерство са Академијом Пандев у склопу концепта “Стварамо животне шампионе” настављено је и присуством Александре Кнежевић, координаторке концепта и пројектног тима на Отвореном инфо дану фудбалског клуба Брера Струмица, у који је академија у међувремену прерасла.

Данас је спортско-рекреативни центар ПАНДЕВ широм отворио своја врата за малишане – како актуелне полазнике, тако и за све оне заинтересоване да то постану, као и њихове родитеље. Ипак, посебан део овог једнодневног спортског спектакла чинило је дружење са фудбалском легендом Гораном Пандевом, иначе оснивачем клуба и једним од амбасадора концепта “Стварамо животне шампионе”.

Током динамичног спортско-информативног и забавног дана, било је речи о активностима клуба, плановима за будућност, могућностима за прикључење раду, а кроз низ игара различитог формата за присутне су обезбеђене и вредне награде. Уживајући у дружењу и забави, више од шест стотина малишана било је део рођенданског славља Горана Пандева, што је скупу дало посебну драж.

Александра Кнежевић поздравила је присутне, а присуство представника концепта “Стварамо животне шампионе” отворило је и приче о даљој сарадњи и активностима на пројекту, пре свега кроз учешће тренера на наредној студијској посети баш за тренере млађих категорија, планираној на јесен. Поред тога, присутни су упознати и са порукама и плановима пројекта, као и даљим правцима ширења концепта животних шампиона и животних шампионки, чији је Академија Пандев – Брера Струмица један од стожера.

Две структуре наставиће и у наредном периоду са партнерским активностима које се за сада реализују уз подршку УЕФА фондације за децу и ЕРАСМУС+ програма у области спорта, са интенцијом даљег јачања ове сарадње. Заједничка мисија је спорт доступан свима, на чему ће се посебно радити у периоду пред нама кроз сет бесплатних активности за малишане.