Синдикати су ин – укључи се, ангажуј се, делуј

Синдикати су ин – укључи се, ангажуј се, делуј

Развојни центар за младе биће део још једног значајног европског пројекта, овог пута усмереног на омладински активизам и учешће кроз призму синдикалног деловања. Као партнер, подржаћемо нашег дугогодишњег сарадника Синдикат УПОЗ из Скопља у настојању да млади синдикални активисти буду активнији и ангажованији, како у својим синдикатима, тако и у друштву уопште.

Read More
Млади активисти РЦМ на завршној конференцији у Вијетнаму

Млади активисти РЦМ на завршној конференцији у Вијетнаму

Завршна конференција пројекта “Еколошка мобилност подизањем свести о промени наше Земље – ЗАГРЉАЈ” (Environmental Mobility By Raising Awareness on Changing our Earth – EMBRACE) одржава се у периоду 8-11. фебруар у Хо Ши Мину (бивши Сајгон, Вијетнам), окупљајући представнике партнерских организација како би заједнички анализирали реализоване активности и направили планове за будућност.

Read More
Креативни млади за подизање еколошке свести

Креативни млади за подизање еколошке свести

Током претходних месеци, млади активисти из Србије, Грчке, Индије, Вијетнама, Перуа, Француске и Италије повезивали су се, дружили, заједно учили, а све како би показали да је екологија универзална тема за све младе широм планете и да је обавеза свих нас да дамо свој активан допринос чистијој и зеленијој заједници у којој живимо. Спроведене активности биле су део пројекта “Еколошка мобилност подизањем свести о промени наше Земље – ЗАГРЉАЈ” (Environmental Mobility By Raising Awareness on Changing our Earth – EMBRACE) чији је координатор удружење УСБ из Грчке, а Развојни центар за младе један од партнера.

Read More