Позивамо вас да постанете „Одржива удружења за јаку заједницу“

Razvojni Centar Za Mlade Odrziva Udruzenja Za Jaku Zajednicu

Желите да оснажите чланове/ице свог удружења и саму организацију, научите пословање од А до Ш, проникнете у тајне пројектног менаџмента, промоције удружења и пројеката, али и комуникације са различитим циљним групама, а са територије сте општине Рашка? Сада је то могуће јер као организација са дугогодишњим искуством на националном, регионалном, европском и међународном нивоу, Развојни центар за младе ставља капацитете на располагање колегама/иницама из Рашке у партнерству са Дечјим савезом општине Рашка.

Стога вас позивамо да активно учествујете у пројекту „Одржива удружења за јаку заједницу“ који ће бити реализован до јула 2021. године.

Рок за пријављивање је 23. децембар 2020.

Пројекат „Одржива удружења за јаку заједницу“ спроводи Развојни центар за младе у партнерству са Дечјим савезом општине Рашка. Иницијатива је део ширег пројекта „Платформа за одговорно управљање јавним финансијама“ који спроводи Програм Уједињених нација за развој (УНДП), а финансира Влада Шведске.

Циљ је да организације цивилног друштва постану партнери локалне самоуправе који их подржавају у решавању потреба локалне заједнице, те да заједнички и транспарентно спроводе активности које су приоритетне за локални развој, како би се побољшале услуге за грађане и грађанке.