Анастасија Ненадовић рођена је 25.03.1999. године у Алексинцу.

Завршила је Алексиначку гимназију, након чега уписује социјалну политику и социјални рад на Факултету политичких наука Универзитета у Београду.

У детињству је похађала велики број ваннаставних активности и сматра да је неформално образовање врло важно. Похађала је нижу музичку школу и свирала је клавир. Велику љубав за њу представља и одбојка којом се бавила 10 година.

Од малена је волела да чита и у свом основношколском периоду ишла је на бројна такмичења рецитатора на којима је бележила бројне успехе.

На многобројним манифестацијама учествовала је као водитељ, а у периоду средње школе опробала се и као радио и тв водитељ на локалној телевизији.

Волонтирање у Црвеном Крсту и похађање разних семинара на тему борбе против трговине људима и заштите деце обележиле су период средње школе.

Највише интересовања на факултету привукле су јој теме везане за ментално здравље, те је наставила да учи и да се усавршава у тој области. Истиче да највише ужива у раду са децом и младима и да јој то даје покретачку енергију.

Почетак рада у РЦМ представља круну труда и залагања и спој свих њених интересовања. У оквиру рада у РЦМ завршила је “UEFA Foundation for Children SAFEGUARDING” курс, што јој је омогућио рад на пројекту ,,Стварамо животне шампионе’’. Испред организације, координатор је за Србију у оквиру пројекта “Синдикати су ИН – прикључи се, делуј, утичи” у организацији синдиката УПОЗ из Скопља, у партнерству 7 европских земаља, а уз подршку Европске уније кроз програм “European Youth Together”.

Анастасија себе описује као амбициозну, вредну и упорну особу. Течно говори енглески језик и поседује основно знање француског.